• Σύνδεση

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

MOSAIC

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή της HBO στη Nova!

Η μίνι σειρά «Mosaic», η νέα τηλεοπτική παραγωγή της HBO, σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με Όσκαρ Steven Soderbergh, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο κανάλι των σειρών Novacinema4HD!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CRASHING II

Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς της HBO αποκλειστικά στη Nova!

H επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO, «Crashing», επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DIVORCE II

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αποκλειστικά στη Nova!

«Divorce II»: Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗ NOVA

Ένας μήνας γεμάτος λάμψη στη Nova!

Λαμπερές τελετές απονομής και ένα κανάλι γεμάτο βραβεία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GOMORRAH III

Ο νέος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Gomorrah III» αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Ο νέος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Gomorrah III» αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή, στο Novacinema4HD!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CITY LIFE

Μια εκπομπή με ποικιλία θεμάτων στο Novalifε!

Το  Citylife είναι εβδομαδιαία εκπομπή με ιστορίες μικρού μήκους για την πόλη και τα πρόσωπα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

XMAS KIDS ΣΤΗ NOVA

Μαγικές Ταινίες για Παιδιά στη Nova!

Και φέτος τα Χριστούγεννα, η Nova δεν ξεχνάει κανένα παιδί! Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Έτσι, γι ‘ ακόμα μια χρονιά, εξασφάλισε ποιοτικό θέαμα για όλη την οικογένεια, φέρνοντας τις πιο διασκεδαστικές ταινίες για πραγματικά καλές κινηματογραφικές γιορτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ NOVA

H Nova στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο!

Η Nova εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στηρίζει συστηματικά τις προσπάθειες των ελλήνων δημιουργών, συμβάλλοντας με τη σειρά της στην εξέλιξη του νέου ελληνικού κινηματογράφου. Στέκεται περήφανος συμπαραγωγός στο πλευρό τόσο των ανερχόμενων όσο και των καταξιωμένων σκηνοθετών και παραγωγών, προβάλλοντας και επενδύοντας σε περισσότερες από 135 ταινίες από ολόκληρο το φάσμα της κινηματογραφικής δημιουργίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ