• Σύνδεση

THE ART OF MORE II

Πίσω από την λάμψη των δημοπρασιών της Νέας Υόρκης κρύβονται ένοχα μυστικά!
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 6
Επόμενη Προβολή: 26 / 02 / 2017 | 20:00 novacinema4 HD| Θέση: 204

Η δεύτερη σεζόν του "The Art of More" είναι ένα ταξίδι απληστίας και απόγνωσης μέσα στο λαμπερό  σκηνικό των δημοπρασιών της Νέας Υόρκης, όπου η τέχνη δεν είναι το μόνο πράγμα που κοστίζει ακριβά...

Οι ήρωές μας προσπαθούν να αποκτήσουν εξουσία και όσο περισσότερο πετυχαίνουν το σκοπό τους, τόσο περισσότερο μοιάζουν με τα πλαστά έργα τέχνης που προσπαθούν να πουλήσουν.

Ο Graham Connor ξεκινά από την αρχή την καριέρα του στις δημοπρασίες για να βοηθήσει το FBI να συλλάβει έναν συλλέκτη, ο οποίος διευθύνει μία εταρεία που χρηματοδοτείται από τρομοκρατικές οργανώσεις και κύκλους λαθρεμπορίου.

Η πρόκληση για τη Roxanna Whitman είναι να διατηρήσει την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα που απατείται για να παραμείνει ηγετικό στέλεχος στον οίκο δημοπρασιών DeGraaf's.


Ο Sam Brukner βρίσκεται σε συναισθηματικά αδιέξοδα, όταν δύο δυναμικές  γυναίκες εισβάλλουν στη ζωή του.

Με το IRS σε αμείλικτη καταδίωξη, ο Arthur Davenport θέλει να διεκδικήσει απεγνωσμένα εκ νέου τον τρόπο ζωής του ανάμεσα στην ελίτ της Νέας Υόρκης και στον κόσμο της τέχνης, αλλά δεν έχει ιδέα πώς να το καταφέρει.

Ο 2ος κύκλος βρίσκει τους ήρωές μας να διεκδικούν δύναμη, χρήματα, αγάπη και άφεση - μαθαίνουν όμως ότι οι αμαρτίες του παρελθόντος σπάνια μένουν κρυφές, οι κακές συνήθειες δύσκολα αλλάζουν και ποτέ κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τους εχθρούς του...

Πρωταγωνιστούν: Dennis Quaid, Christian Cooke, Cary Elwes, Kate Bosworth

The Art Of More ΙΙ

Κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Novacinema4HD

ΗΘΟΠΟΙΟΙ