• Σύνδεση

HOMELAND 6

Ο 6ος κύκλος στο FOX!

Ο πρώτος κύκλος του «Homeland» ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2011, λίγες μέρες μετά τη 10η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική. Η σειρά έχει παρουσιάσει στο κοινό μία περίπλοκη και πολυεπίπεδη ανάλυση της συλλογικής αντίδρασης απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, μέσα από την προσωπικότητα της προβληματικής αλλά εκπληκτικής πρωταγωνίστριας Carrie Mathison (στο ρόλο η Claire Danes, βραβευμένη με τρία βραβεία Emmy®). Οι προφητικές γεωπολιτικές υποθέσεις και το κατασκοπευτικό υπόβαθρο της σειράς, έχουν μεταφέρει τους τηλεθεατές σε σκοτεινές φυλακές στη Βαγδάτη, στα πλακόστρωτα δρομάκια της Βυρηττού, στα ορεινά σύνορα μεταξύ Ιράκ και Ιράν, στους διαδρόμους του Langley και στα κέντρα επιρροής της Ουάσινγκτον, στους πολύβουους δρόμους του Ισλαμαμπάντ και, στον τελευταίο κύκλο, στο Βερολίνο της Γερμανίας, το κέντρο εξουσίας και επιρροής στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.

Το «Homeland» είναι μια επιτυχημένη σειρά με μεγάλο σασπένς. Η πράκτορας της CIA Carrie Mathison είναι κορυφαία στον χώρο της παρά το διπολισμό της, ο οποίος την κάνει ευέξαπτη και απρόβλεπτη. Με τη βοήθεια του παλιού γνώριμου κα μέντορά της, Saul Berenson (Mandy Patinkin), η Carrie τολμά να ρισκάρει τα πάντα, ακόμα και την προσωπική της ευτυχία ή την ίδια της την υγεία. Δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό το δυνατό, συναισθηματικό θρίλερ, στο οποίο παίζεται η τύχη ενός ολόκληρου έθνους. Το «Homeland» έχει βασιστεί στην Ισραηλινή σειρά «Hatufim» (Prisoners of War). Το σενάριο υπογράφει ο Gideon Raff και την τηλεοπτική μεταφορά έχουν αναλάβει οι Howard Gordon και Alex Gansa.

Το FOX δίνει στους λάτρεις της σειράς τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια του νέου 6ου κύκλου λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ.

Πρωταγωνιστούν: Claire Danes, Rupert Friend, Elizabeth Marvel, F. Murray Abraham,Mandy Patinkin

Homeland 6

Κάθε Δευτέρα στις 21:50 στο FOX