• Σύνδεση

BIG LITTLE LIES

H καλύτερη μίνι σειρά στα βραβεία EMMY 2017
Ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα από την ΗΒΟ.


Πλοκή:

Στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη του Μοντερέι της Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αφοσιωμένες μητέρες, επιτυχημενοι σύζυγοι, αξιολάτρευτα παιδιά, όμορφα σπίτια. Πόσα ψέματα χρειάζονται για να παραμείνει ο κόσμος τους τέλειος;

Ειπωμένη μέσα από τα μάτια τριών μητέρων η ιστορία απεικονίζει την εικόνα μιας πόλης που τροφοδοτείται από φήμες και διαιρείται σε έχοντες και μη έχοντες, εκθέτει τις συγκρούσεις, τα μυστικά και τις προδοσίες που θέτουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε γονείς και παιδιά και κλονίζουν τις συζυγικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις.

Βασισμένο, σύμφωνα με τους New York Times, στο νούμερο ένα ομώνυμο μπεστ σέλερ της Liane Moriarty, το Big Little Lies είναι ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα που υφαίνει μια ιστορία δολοφονίας κάτω από τη φαινομενική τελειότητα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την εξιδανικευμένη αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη φιλία.

Η σκηνοθεσία είναι του υποψήφιου για Όσκαρ Jean-Marc Vallée ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Οσκαρ Reese Witherspoon και Nicole Kidman, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Shailene Woodley, την υποψήφια για Όσκαρ Laura Dern, τη Zoe Kravitz, τον Alexander Skarsgård, τον Adam Scott, τον James Tupper και τον Jeffrey Nordling.

Πρωταγωνιστούν: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz