• Σύνδεση

BIG LITTLE LIES

Ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα από την ΗΒΟ.
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 1
Επόμενη Προβολή: 10 / 06 / 2017 | 22:00 novacinema4HD| Θέση: 204

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά της ΗΒΟ στα κανάλια Novacinema!

Πλοκή:

Στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη του Μοντερέι της Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Αφοσιωμένες μητέρες, επιτυχημενοι σύζυγοι, αξιολάτρευτα παιδιά, όμορφα σπίτια. Πόσα ψέματα χρειάζονται για να παραμείνει ο κόσμος τους τέλειος;

Ειπωμένη μέσα από τα μάτια τριών μητέρων η ιστορία απεικονίζει την εικόνα μιας πόλης που τροφοδοτείται από φήμες και διαιρείται σε έχοντες και μη έχοντες, εκθέτει τις συγκρούσεις, τα μυστικά και τις προδοσίες που θέτουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε γονείς και παιδιά και κλονίζουν τις συζυγικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις.


Βασισμένο, σύμφωνα με τους New York Times, στο νούμερο ένα ομώνυμο μπεστ σέλερ της Liane Moriarty, το Big Little Lies είναι ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα που υφαίνει μια ιστορία δολοφονίας κάτω από τη φαινομενική τελειότητα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την εξιδανικευμένη αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη φιλία.

Η σκηνοθεσία είναι του υποψήφιου για Όσκαρ Jean-Marc Vallée ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Οσκαρ Reese Witherspoon και Nicole Kidman, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Shailene Woodley, την υποψήφια για Όσκαρ Laura Dern, τη Zoe Kravitz, τον Alexander Skarsgård, τον Adam Scott, τον James Tupper και τον Jeffrey Nordling.

Πρωταγωνιστούν:

Reese Witherspoon
Nicole Kidman
Shailene Woodley
Alexander Skarsgård
Laura Dern
Adam Scott
Zoë Kravitz

Big Little Lies

Κάθε Κυριακή στις 04:00 ταυτόχρονα με την Αμερική με ελληνικούς υπότιτλους και σε primetime προβολή τη Δευτέρα στις 22:10 στο Novacinema4HD.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ