• Σύνδεση

VELVET IV

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στο Nova On Demand
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 9
Επόμενη Προβολή: 29 / 04 / 2017 | 22:25 Novalife| Θέση: 108

Velvet IV

Το Nova On Demand κάνει το θαύμα του! Από τις 25 Μαρτίου όλα τα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς Velvet κάνουν πρεμιέρα στο Nova On Demand για να τα δεις όποτε εσύ θέλεις εντελώς δωρεάν!
Μαζί και όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι στην κατηγορία Box Sets του Nova On Demand.

 Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», αφηγείται μέσω της δραματουργίας τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην pret-a-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Η συναρπαστική σειρά «Velvet» διαδραματίζεται στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Ένας μεγάλος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη δραματική σειρά, που έχει συγκινήσει τους συνδρομητές της Nova. 

Πλοκή:

Μαδρίτη, αρχές της δεκαετίας του ’60. Ο Μάρκο Καφιέρο βρίσκεται ακόμα στο τιμόνι του Galerias Velvet και η απόφασή του οι εργάτες να μην ζουν πια στον οίκο αναγκάζει τις μοδίστρες και τους πωλητές να βρουν νέα σπίτια. Η Κριστίνα επιστρέφει για να κλείσει τους λογαριασμούς της με την Ανα, η οποία είναι πια είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια. Την ίδια ώρα, ο Κάρλος σχεδιάζει να παντρευτεί την Ανα παρόλο που δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Velvet IV

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μετά την ταινία των 9 στο Novalifε

ΗΘΟΠΟΙΟΙ