• Σύνδεση

SILICON VALLEY IV

Ο τέταρτος κύκλος στα κανάλια Novacinema!

Οι περιπέτειες συνεχίζονται στην Καλιφόρνια με τους πέντε νεαρούς προγραμματιστές που κινούνται στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Silicon Vally προσπαθώντας να ξεχωρίσουν και να αναδειχθούν.

Ο δημιουργός της σειράς Mike Judge («King of the Hill», «Beavis and Butt-Head») άντλησε την έμπνευση του από την προσωπική του εμπειρία ως μηχανικός στην περιοχή που έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, θέλοντας να διακωμωδήσει τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά πολλές φορές ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων start up εταιρειών. Για τη δημιουργία της σειράς, χρησιμοποιήθηκαν οι ιδέες και άλλων ανθρώπων που έχουν δουλέψει στην πραγματικότητα στη βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως αυτές του Dick Costolo, πρώην CEO του Twitter, ο οποίος πέρασε αρκετό καιρό με τον σεναριογράφο συζητώντας για πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν στο παρελθόν στο χώρο εργασίας του.

Πρωταγωνιστούν:

Thomas Middleditch (Richard)
T.J. Miller (Erlich)
Josh Brener (Big Head)
Martin Starr (Gilfoyle)
Kumail Nanjiani (Dinesh)
Christopher Evan Welch (Peter Gregory)
Amanda Crew (Monica)
Zach Woods (Jared)
Matt Ross (Gavin Belson)
Suzanne Cryer (Laurie Bream)
Jimmy O. Yang (Jian-Yang)
Ben Feldman (Ron LaFlamme)
Chris Diamantopoulos (Russ Hanneman)
Alice Wetterlund (Carla Walton)

Silicon Valley IV

Πρεμιέρα: Ξημερώματα Δευτέρας 24 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 05:00 σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους στο Novacinema4HD
Prime time προβολή: Κάθε Δευτέρα στις 21:15 στο Novacinema4HD