• Σύνδεση

Διαγωνισμός για την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας «1917»


Στη Ρωσία του 1916 η εξαθλίωση του λαού έχει οδηγήσει σε κοινωνικές συγκρούσεις. Το αδιέξοδο επιτείνεται από έναν άσκοπο πόλεμο στον οποίο η χώρα έχει εμπλακεί, ενώ ο τσάρος και η αυλή του συνεχίζουν να ζούν στην πολυτέλεια και τη διαφθορά. Ο αγράμματος καλόγερος Ρασπούτιν έχει επιτύχει την εύνοια της Τσαρίνας και η επιρροή του είναι καταστροφική. Η επανάσταση του 1917 γίνεται αναπόφευκτη... 


Η ταινία έχει γυριστεί σε ένα συνεχές μονοπλάνο και ακολουθεί το ταξίδι δύο στρατιωτών σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στα χαρακώματα, ακολουθώντας τους ήρωες στην αποστολή τους και βιώνοντας μαζί τους κάθε λεπτό μάχης και αγωνίας.

Οι πρώτες αντιδράσεις μιλούν για το απόλυτο φαβορί των επόμενων Όσκαρ

Η νέα ταινία του Σαμ Μέντες πραγματοποίησε τις πρώτες ειδικές προβολές της σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες για δημοσιογράφους και κριτικούς κινηματογράφου.
Oι πρώτες αντιδράσεις κάνουν λόγο για ένα αδιαμφησβήτητο φαβορί για τα επόμενα βραβεία Όσκαρ καθώς η σκηνοθεσία του Μέντες, η διεύθυνση φωτογραφίας του Ρότζερ Ντίκινς, η μουσική του Τόμας Νιούμαν και οι ερμηνείες των βασικών πρωταγωνιστών είναι καθηλωτικές σε μία ταινία που αποτελεί μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 02/01 στις 23:59 και κέρδισε διπλή πρόσκληση για την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας στις 8/1/2020. 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! 

Οι νικητές είναι οι:


ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
DIONISI EMMANOUIL
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
EMMANOUIL CHATZITHANASIS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ARGYRIS ARGYRIADIS
TINA LEONTIADI
EVA SEVASTOU
ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ
ALEXANDROS PITTIS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Θα ακολουθήσει επικοινωνία για να ενημερωθούν οι νικητές τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 02/01 στις 23:59. 
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 12 που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «1917».  Όλοι θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 7/1  στη σελίδα του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.