• Σύνδεση

BLOODY FRIDAYS

Κάθε Παρασκευή βρεθείτε στα σύνορα του τρόμου!

Ο τρόμος έχει τη μέρα του και τη θέση του στο Novacinema3HD!


Κάθε Παρασκευή στις 23:00, συντονιστείτε στο Novacinema3HD και απολαύστε τις πιο ανατριχιαστικές ταινίες τρόμου και τα πιο δυνατά θρίλερ.


Οι ταινίες του Οκτωβρίου:

6/10   The other side of the door

Μετά το θάνατο του γιου της σε δυστύχημα, μια γυναίκα επιχειρεί μέσω ενός τελετουργικού να τον δει για μια τελευταία φορά. Αθελά της, όμως, διαταράσσει την ισορροπία μεταξύ ζωής και θανάτου...13/10   Περηφάνια & προκατάληψη & ζόμπι (Pride and prejudice and zombies) Πρεμιέρα

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, με τη μητέρα τους να προσπαθεί να τους βρει συζύγους, πέντε αδελφές μαθαίνουν πολεμικές τέχνες κι αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τη χώρα από τα ζόμπι...

  

20/10 Όταν ξυπνά το θηρίο (When animals dream)

Τα παράξενα συμπτώματα της αρρώστιας ενός 16χρονου κοριτσιού γίνονται αφορμή για την αποκάλυψη ενός σκοτεινού οικογενειακού μυστικού. Η μόνη ελπίδα για την επιβίωσή της κρύβεται σε μια αρχαία κατάρα.


27/10 Τρόμος στο σκοτάδι (Out of the dark)

Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή σε μια μικρή πόλη της Κολομβίας, μια οικογένεια μαθαίνει την φρικτή ιστορία του τόπου αλλά και του σπιτιού της με τον πιο σκληρό τρόπο...Bloody Fridays:

Κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο Novacinema3HD!