• Σύνδεση

THE SON

Έρχεται τον Ιούνιο στα κανάλια Novacinema

Ο Πιρς Μπρόσναν πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά των καναλιών Novacinema!

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova από την Τετάρτη 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σειρά «The Son» στο Novacinema4HD με ελληνικούς υπότιτλους.

Πλοκή:


Η σειρά βασίζεται στο αμερικάνικο best seller και υποψήφιο για Βραβείο Pulitzer μυθιστόρημα του Φίλιπ Μάγιερ «American Rust» που περίτεχνα μας διηγείται μέσα από το έπος της οικογένειας McCullough την εξέλιξη της Αμερικής.

Ο ανεπανάληπτος και επιβλητικός Πιρς Μπρόσναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδύεται τον Eli, έναν χαρισματικό πατριάρχη της οικογένειας McCullough που απήχθη ως παιδί από τη φυλή Ινδιάνων Comanche. Ο ίδιος γεννήθηκε την πρώτη μέρα που το Τέξας απέκτησε την ανεξαρτησία του και έτσι κέρδισε το παρατσούκλι «First Son of Texas». Η σειρά εξιστορεί την ανησυχία του Eli για τη μοίρα του τόπου του και την κληρονομιά που θα αφήσει πίσω σε σχέση με την πετρελαϊκή αυτοκρατορία του.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Μπράιαν ΜακΓκρίβι και Λι Σίπμαν σε συνεργασία με τον ίδιο τον μυθιστοριογράφο Φίλιπ Μάγιερ.

Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Χένρι Γκάρετ, Τζες Γουάιξλερ, Πάολα Νούνιες, Τζέικομπ Λόφλαντ

The Son

Από την Τετάρτη 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Novacinema4HD