• Σύνδεση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, το Novacinema1HD μιλά όλες τις γλώσσες!

«Ταξιδέψτε» στο σινεμά του κόσμου, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες!


Αυτόν τον μήνα, απολαύστε παραγωγές από τη Γαλλία, τη Δανία, την Ισπανία και την Αγγλία, μεταξύ των οποίων και τρεις μοναδικές πρεμιέρες. 


Ταινίες Φεβρουαρίου

7/2 Το κοινόβιο (The commune) Πρεμιέρα

Στην Κοπεγχάγη του ’70, ο Έρικ κληρονομεί το πατρικό του και μαζί με τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη του μετακομίζουν εκεί κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε έναν αντισυμβατικό τύπο συγκατοίκησης.

14/2 Up for love 

Μια δικηγόρος βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ασυνήθιστα κοντού αρχιτέκτονα. Κι ενώ ο περίγυρός της σχολιάζει αδιάκοπα το ανάστημά του, εκείνη θέλει να αγνοήσει τα κοινωνικά στερεότυπα...

21/2 Το βάραθρο (Acantilado) Πρεμιέρα

Μετά την ομαδική αυτοκτονία των μελών μίας αίρεσης, ο Γκάμπριελ μεταβαίνει στις Κανάριες Νήσους για να ερευνήσει αν η αδελφή του, η οποία είναι μέλος της σέκτας, είναι ανάμεσα στα θύματα.

28/2 Notes from the field Πρεμιέρα

Ιστορίες που ακροβατούν μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας, εξερευνώντας τον αντίκτυπο των μέτρων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Πορτογαλία προς αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. 
Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Novacinema1HD.