• Σύνδεση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, το Novacinema1HD μιλά όλες τις γλώσσες!

«Ταξιδέψτε» στο σινεμά του κόσμου, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες!


Αυτόν τον μήνα, απολαύστε παραγωγές από τη Γαλλία, τη Δανία, την Ισπανία και την Αγγλία, μεταξύ των οποίων και τρεις μοναδικές πρεμιέρες. 


Ταινίες Απριλίου

4/4 Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς (The young Karl Marx) Πρεμιέρα 

Ο Καρλ Μαρξ φτάνει εξόριστος στο Παρίσι και γνωρίζει τον Φρίντριχ Ένγκελς, γιο εργοστασιάρχη. Μέσα από την φιλία τους θα γεννηθεί μία από τις πιο επιδραστικές πολιτικές θεωρίες της Ιστορίας.

11/4 Για την κόρη μου (Kalinka)

Η πραγματική ιστορία του Αντρέ Μπαμπέρσκι και του 27ετή αγώνα του να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον άνδρα που θεωρεί υπεύθυνο για τον αποτρόπαιο θάνατο της Καλίνκα, της 14χρονης κόρης του.

18/4 Ανελέητη καταδίωξη (Desierto)

Μια ομάδα Μεξικανών που επιχειρεί να περάσει παράνομα στις ΗΠΑ έρχεται αντιμέτωπη με έναν ρατσιστή αυτόκλητο τιμωρό, που εφαρμόζει το νόμο σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες...ι...

25/4 Meadowland 

Στον απόηχο μιας ανείπωτης τραγωδίας, η Σάρα και ο Φιλ προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσουν τον πόνο τους, αγνοώντας τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις τους...Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Novacinema1HD.