• Σύνδεση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, το Novacinema1HD μιλά όλες τις γλώσσες!


«Ταξιδέψτε» στο σινεμά του κόσμου, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες!


Τον Ιούνιο, απολαύστε ταινίες από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και δύο μοναδικές πρεμιέρες.


Ταινίες Ιουνίου

7/6 Μια θάλασσα από δέντρα (The sea of trees)

Μετά το θάνατο της γυναίκας του, ένας άνδρας πηγαίνει σε ένα δάσος της Ιαπωνίας για να αυτοκτονήσει. Η διαδρομή όμως προς τον ύστατο προορισμό καταλήγει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας κι επιβίωσης...(Μάθιου ΜακΚόναχι, Ναόμι Γουότς)

14/6 Alaska   Πρεμιέρα

Μετά τη γνωριμία τους στο Παρίσι κι αποζητώντας απεγνωσμένα την ευτυχία, η Ναντίν και ο Φάουστο παραδίνονται σε μια ολέθρια σχέση που θα τους παρασύρει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. (Έλιο Τζερμάνο, Άστριντ Μπέρτζες-Φρίσμπι)

21/6 Guernica: Στην πρώτη γραμμή (Guernica)

Ισπανία, 1937. Ενώ η Γκερνίκα ζει τη φρίκη του πολέμου, ένας δημοσιογράφος συνεργάζεται με μία κυβερνητική υπάλληλο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της λογοκρισίας και να αποκαλύψει την αλήθεια...(Μαρία Βαλβέρδε,Τζακ Ντάβενπορτ)

28/6 Μπίζνες στο Παρίσι (Five)  Πρεμιέρα

Πέντε παιδικοί φίλοι που ήθελαν πάντα να συγκατοικήσουν βρίσκουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Όταν, όμως, τα χρήματα τελειώνουν, ένας εξ αυτών καταφεύγει στην πώληση μαριχουάνας! (Πιέρ Νινέ, Φρανσουά Σιβίλ) 

Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Novacinema1HD.