• Σύνδεση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, το Novacinema1HD μιλά όλες τις γλώσσες!

«Ταξιδέψτε» στο σινεμά του κόσμου, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες!


Αυτόν τον μήνα, απολαύστε ταινίες από τη Ρουμανία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και δύο συναρπαστικές πρεμιέρες!


Ταινίες Οκτωβρίου

4/10   Η αποφοίτηση (Graduation)

Πρεμιέρα

Απογοητευμένος από την κατάσταση στη χώρα του, ένας γιατρός ελπίζει ότι η κόρη του θα σπουδάσει στο εξωτερικό. Όμως, ένα απρόοπτο γεγονός θα επιφέρει ανατροπές και ηθικά διλλήματα. 


11/10 Εγώ και ο Καμίνσκι (Ich und Kaminski)


Ενας δημοσιογράφος φιλοδοξεί να κάνει επιτυχία γράφοντας τη βιογραφία ενός μεγάλου αλλά ξεχασμένου ζωγράφου και, αφού εισβάλλει στη ζωή του, τον παρασύρει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι...


18/10 Παγκόσμιος πόλεμος: Ώρα μηδέν (Zero days)


Τι είναι ο ιός Stuxnet, πώς δημιουργήθηκε και από ποιον; Το ντοκιμαντέρ ερευνά τα πάντα γύρω από το κακόβουλο λογισμικό που εμφανίστηκε το 2010 και στόχο φαίνεται να είχε την καταστροφή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.


25/10 Ο βασιλιάς μου (Mon roi)

Σε ένα κέντρο αποκατάστασης κι εξαρτημένη από τη φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού και τα παυσίπονα, η Τονί προσπαθεί να επουλώσει τα σωματικά και ψυχικά τραύματά της ύστερα από ένα ατύχημα...Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Novacinema1HD.