• Σύνδεση

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, το Novacinema1HD μιλά όλες τις γλώσσες!

«Ταξιδέψτε» στο σινεμά του κόσμου, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες!


Αυτόν τον μήνα, απολαύστε ταινίες από τη Ρουμανία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και δύο συναρπαστικές πρεμιέρες!


Ταινίες Δεκεμβρίου

6/12 Guernica: Στην πρώτη γραμμή (Guernica) Ισπανία

Ισπανία, 1937. Ενώ η Γκερνίκα ζει τη φρίκη του πολέμου, ένας δημοσιογράφος συνεργάζεται με μία κυβερνητική υπάλληλο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της λογοκρισίας και να αποκαλύψει την αλήθεια...


13/12 Belgica Πρεμιέρα

Δύο αδέλφια δημιουργούν το πιο φημισμένο μπαρ της πόλης. Κι ενώ καταφέρνουν να γίνουν το χρυσό δίδυμο της νυχτερινής ζωής, γρήγορα χάνουν τον έλεγχο και υφίστανται τις συνέπειες των επιλογών τους...

20/12 Οδύσσεια (L’Odyssee)

Η άγνωστη ζωή του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα. Ο Ζακ Κουστώ, το θρυλικό του σκάφος, οι συγκρούσεις και οι τρικυμίες, όχι μόνο στις απέραντες θάλασσες, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

27/12 Το μυστικό του δικαστή (Courted)

Ενας ιδιαίτερα αυστηρός και ιδιότροπος δικαστής αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους ενόρκους μιας δίκης αναγνωρίζει τη γοητευτική γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του μερικά χρόνια νωρίτερα.


Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο Novacinema1HD.