• Σύνδεση

GOTHAM IV

Ο 4ος κύκλος στα κανάλια Novacinema
Η Gotham City είναι ο ορισμός της Λερναίας Ύδρας. Εκεί που σκοτώνεις τον έναν κακό, πετάγεται ένας άλλος. Και το χειρότερο είναι ότι κάθε επόμενος κακός είναι δύο φορές πιο δύσκολος στο να τον καταβάλλουν και να τον συλλάβουν. Ιδίως από τη στιγμή που ο Jim Gordon δεν μπαίνει στην διαδικασία να σκοτώσει, αλλά να συλλάβει.


Η γνωστή ιστορία της Gotham City συνεχίζεται και στον 4ο κύκλο. Ο νέος κύκλος δείχνει ότι η πόλη γίνεται πιο σκοτεινή και επικίνδυνη από ποτέ. Super-Κακοί με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και πιο διεφθαρμένοι από κάθε άλλη φορά, κάνουν την εμφάνισή τους μόνοι τους ή με πανίσχυρες συμμαχίες, με κοινό στόχο να γκρεμίσουν την εξουσία στο Gotham City και να κάνουν την πόλη και τους κατοίκους της, κτήμα τους.


Στο καστ της σειράς συναντούμε τους Ben McKenzie (James Gordon), James Frain (Theo Galavan), Jessica Lucas (Tabitha Galavan), Donal Logue (Harvey Bullock), David Mazouz (Bruce Wayne), Morena Baccarin (Leslie Thompkins), Sean Pertwee (Alfred Pennyworth), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot), Cory Michael Smith (Edward Nygma).


Παρακολούθησε τη συζήτηση για την αγαπημένη σου σειρά στο #GothamGR.

Gotham
Κάθε Κυριακή στις 22:00 στο Novacinema4HD