• Σύνδεση

NOVA BOX SETS

Βάλε σε σειρά… τις σειρές σου!
Τώρα μπορείς να βλέπεις όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς συγκεντρωμένα στην κατηγορία Box Sets του Nova On Demand. Κάνε μαραθώνιο με την αγαπημένη σου σειρά ή ξεκίνα μια καινούρια και ολοκλήρωσέ την όποτε θέλεις εσύ με τα Nova Box Sets.

Πρεμιέρα πρώτα στο Nova On Demand όλου του κύκλου του «Castle Rock»! Απόλαυσε τη νέα σειρά μυστηρίου-τρόμου βασισμένη στα βιβλία του Stephen King από  τον παραγωγό J.J. Abrams
Μην χάσεις τον 1ο και 2ο κύκλο της κωμικής σειράς  «Divorce» με τους Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Τόμας Χέιντεν Τσερτς. Η Φράνσις, μια γυναίκα που νιώθει την ανάγκη να αναθεωρήσει τη ζωή της, αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο της. Η νέα αρχή, όμως, αποδεικνύεται πιο δύσκολη από ό,τι φανταζόταν!
Δες τον 1ο και 2ο κύκλο της αστυνομικής σειράς μυστηρίου «True Detective» όπου αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και σκοτεινά μυστικά.
Ακόμη, δες τον 1ο και 2ο κύκλο της καταπληκτικής ιστορικής σειράς «Rome» που περιγράφει το χρονικό μιας ταραγμένης περιόδου που οδήγησε στη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας, μέσα από την ιστορία στρατηγών, στρατιωτών, πλουσίων και σκλάβων, που εμπλέκονται στα ιστορικά γεγονότα της αρχαίας Ρώμης.
Απόλαυσε τις κοινωνικές σειρές «The Vineyard Secrets» και «Vintage»! Οι αμπελώνες Κορτάθαρ και Ρεβέρτε ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται ώστε να κυριαρχήσουν στην αγορά του κρασιού, ωστόσο ένα απροσδόκητο ειδύλλιο κι ένα φρικτό έγκλημα προκαλούν συγκρούσεις ικανές να αλλάξουν τις ζωές όλων.

Επιπλέον, για τους λάτρεις των ιστορικών σειρών, είναι διαθέσιμοι και οι 4 κύκλοι της πολυβραβευμένης σειράς «The Tudors» που παρουσιάζει τη ζωή και τους έρωτες του Βασιλιά Ερρίκου του Ή της Αγγλίας.
Φυσικά μην χάσεις την βραβευμένη με Emmy και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σειρά «Masters of Sex».Μείνε συντονισμένος για περισσότερα νέα, γιατί με τα Nova Box Sets μπορείς να απολαύσεις πρεμιέρες ολόκληρων κύκλων σειρών πριν την προβολή τους στα κανάλια της Nova.

Καλή διασκέδαση!