• Σύνδεση

NOVA BOX SETS

Βάλε σε σειρά… τις σειρές σου!
Τώρα μπορείς να βλέπεις όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς συγκεντρωμένα στην κατηγορία Box Sets του Nova On Demand. Κάνε μαραθώνιο με την αγαπημένη σου σειρά ή ξεκίνα μια καινούρια και ολοκλήρωσέ την όποτε θέλεις εσύ με τα Nova Box Sets.Μετά το Box Set του Game of Thrones, το οποίο η Nova εξασφάλισε για 1η φορά στην Ελλάδα, έρχονται ακόμη περισσότεροι ολοκληρωμένοι κύκλοι των αγαπημένων σου σειρών!

Απόλαυσε και τους 3 κύκλους της Νο 1 Ισπανικής σειράς, Grand Hotel. Συγκεντρωμένα 38 επεισόδια για να τα δεις όποτε θέλεις! Απρόσμενα γεγονότα, εκπλήξεις και ανατροπές, αλήθειες και ψέματα, καλά κρυμμένα μυστικά αλλά και μυστήριο που πλανάται, σε περιμένουν!

Και τα καταπληκτικά νέα δεν σταματούν εδώ! Με τα Nova Box Sets μπορείς να απολαύσεις την πρεμιέρα ολόκληρου νέου κύκλου σειράς πριν την προβολή της στα κανάλια της Nova. Δες όποτε και όπως θέλεις, όλα μαζί ή ένα-ένα τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς 1993.
Επιπλέον, μαζί είναι διαθέσιμος και ο προηγούμενος κύκλος, το 1992 για να θυμηθείς όσα είχαν προηγηθεί.

Ακόμη, στα Nova Box Sets, μπορείς να δεις ολόκληρο τον 1ο κύκλο της σειράς «The Embassy» που θα σε ταξιδέψει σε μαγευτικές τοποθεσίες της Ασίας, όπως το Μπαλί & η Ταϊλάνδη αλλά και τον 1ο κύκλο της γουέστερν σειράς «The Son» με τον επιβλητικό Πιρς Μπρόσναν.

Καλή διασκέδαση!