• Σύνδεση

THE VINEYARD SECRETS

H νέα καθημερινή Ισπανική σειρά από τους δημιουργούς του Velvet και του Grand Hotel!
Η νέα σειρά «The Vineyard Secrets», από τους δημιουργούς των επίσης επιτυχημένων «Grand Hotel» και «Velvet», εμπλουτίζει το πρόγραμμα του καναλιού Novalifε. Η νέα ισπανική σειρά θα προβάλλεται αποκλειστικά στο κανάλι Novalifε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.50. 

Η νέα κοινωνική σειρά «The Vineyard Secrets» περιγράφει την εμπορική συνεργασία μεταξύ των αμπελώνων Cortázar και Reverte, που έχουν ως σκοπό τους να κυριαρχήσουν στην αγορά του κρασιού. Ωστόσο, ένα απροσδόκητο ειδύλλιο, μεταξύ της μοναδικής κόρης της οικογένειας Cortázar και του κληρονόμου του αμπελώνα Reverte, θα δώσει και στις δύο οικογένειες αφορμές για αντιπαράθεση. Οι ίντριγκες θα έρθουν στην πόλη όταν ένα φρικτό έγκλημα θα προκαλέσει συγκρούσεις ικανές να αλλάξουν τις ζωές όλων.

Η ισπανική σειρά «The Vineyard Secrets» είναι σκηνοθετημένη από τους Μιγκέλ Κοντέ και Ρουμπέν Τορεχόν, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Χεσούς Ολμέδο, Βερόνικα Σάντσες, Αλμπέρτο Σαν Χουάν και Βίκτορ Κλαβίχο.


ΗΘΟΠΟΙΟΙ