• Σύνδεση

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ: Η ΣΕΙΡΑ

Πριν το Ζήσαν και Αυτοί Καλά...

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία «Μαλλιά Κουβάρια», η Disney παρουσιάζει τη νέα της σειρά «Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά» σε όλα τα κανάλια Disney Channel παγκοσμίως. Αυτόν τον Οκτώβριο, η περιπέτεια των μαγικών μαλλιών συνεχίζει να …«μεγαλώνει». Η πιο απίθανη ηρωίδα, η Ραπουνζέλ «λύνει τα μακριά μαλλιά» της αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις, γιατί... η δουλειά μιας πριγκίπισσας δεν τελειώνει ποτέ!

Το αδάμαστο πνεύμα αλλά και η φυσική της περιέργεια για τον κόσμο, οδηγούν την Ραπουνζέλ στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί έξω που πρέπει να ανακαλύψει, πριν αποδεχθεί πραγματικά το ρόλο της ως πριγκίπισσα. Αποφασισμένη για νέες, ριψοκίνδυνες περιπέτειες βάζει για λίγο στην άκρη το στέμμα της αλλά και τον μελλοντικό της γάμο. Η απόφασή της αυτή στενοχωρεί τον πατέρα της που όντας άθελά του απών από τα παιδικά της χρόνια, θα πρέπει πλέον να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Ραπουνζέλ είναι πλέον μια νεαρή, ανεξάρτητη γυναίκα, με αστείρευτη ανάγκη να γνωρίσει τι υπάρχει στον κόσμο.

Βέβαια η Ραπουνζέλ δε θα είναι μόνη στις νέες περιπέτειές της. Στην παρέα της θα βρίσκεται ο Γιουτζίν, ο αγαπημένος της χαμαιλέοντας Πασκάλ, ο Μάξιμος το «σοβαρό» άλογο, οι αξιολάτρευτοι «κακοποιοί» από το Χαδιάρικο Παπάκι καθώς επίσης και η φίλη της αλλά και δεξί της χέρι Κασσάνδρα.

Η Ρένα Μόρφη των Imam Baildi χαρίζει τη φωνή της στη Ραπουνζέλ στο τραγούδι των τίτλων «O Άνεμος στα Μαλλιά Μου».

Η σειρά θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 16:00.

Η Nova σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα της σειράς. Μάθετε περισσότερα εδώ.