• Σύνδεση

BLINDSPOT III

Ο τρίτος κύκλος της συναρπαστικής σειράς αποκλειστικά στη Nova!
H συναρπαστική σειρά «Blindspot III», με πρωταγωνιστές τον Sullivan Stapleton και την Jaimie Alexander, αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova!

Η σειρά «Blindspot» ξεκίνησε με τον πρώτο κύκλο να περιγράφει τη ζωή της Τζέιν (Jaimie Alexander), η οποία έχει βρεθεί από τις αρχές με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ ενώ δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της! Η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο το οποίο σε συνεργασία με τον πράκτορα του FBI, Κερτ Γουέλερ (Sullivan Stapleton), θα προσπαθήσουν να λύσουν.

Καθώς το μυστήριο ξετυλίγεται στους προηγούμενους κύκλους, τα περισσότερα από τα αρχικά ερωτήματα της Τζέιν έχουν ήδη απαντηθεί και ο πρωταρχικός κακοποιός έχει εξουδετερωθεί. Ωστόσο, το μυστήριο δεν έχει λυθεί και ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώνεται με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς η ιστορία μετατοπίζεται δύο χρόνια αργότερα, με τη Τζέιν να έχει απομακρυνθεί από τον Κερτ και να ζει μία μοναχική ζωή. Η ηρεμία στη ζωή της διακόπτεται όταν ο Κερτ την εντοπίζει φέρνοντάς της νέα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Έτσι, ο τρίτος κύκλος της σειράς «Blindspot» θα μας μεταφέρει σε νέες περιπέτειες που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν τα ερωτηματικά για την υπόθεση της Τζέιν!