• Σύνδεση

DIVORCE II

H πολυαγαπημένη σειρά της HBO ταυτόχρονα με την Αμερική!
«Divorce II»: Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της σειράς αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική! 

H πολυαγαπημένη σειρά της HBO, «Divorce», με πρωταγωνίστρια την μοναδική Sarah Jessica Parker, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και σε Prime Time προβολή κάθε Δευτέρα στις 21.00 στο Novacinema4HD. 

Η κωμική σειρά της HBO, που ήταν υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες 2017, πραγματεύεται την ιστορία της Frances, μια γυναίκας που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της και τον γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο από ότι φανταζόταν. Στον ρόλο του συζύγου συναντάμε τον Thomas Haden Church, ο οποίος αιφνιδιάζεται όταν διαπιστώνει ότι η γυναίκα του επιθυμεί το τέλος του γάμου τους.

Παρά το γεγονός ότι ένα διαζύγιο αποτελεί μία δυσάρεστη υπόθεση η σειρά έχει ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο τόνο, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια των ανθρώπων οι οποίοι επιζητούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή μετά από δύσκολες καταστάσεις. Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Frances και ο Robert έχουν ήδη υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου και έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες του χωρισμού τους. Και οι δύο προσπαθούν να ξαναχτίζουν τη ζωή τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να διατηρήσουν μία σταθερότητα στη ζωή των παιδιών τους. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, το καστ συμπληρώνουν οι Charlie Kilgore και Molly Shannon.

Divorce II
Κάθε Κυριακή στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική και κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο Novacinema4HD.

Απόλαυσε τις πιο γνωστές ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική με Nova3play Cinema.