• Σύνδεση

CRASHING II

Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς της HBO αποκλειστικά στη Nova!
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 2
Επόμενη Προβολή: 22 / 01 / 2018 | 04:30 novacinema4HD| Θέση: 204
H επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO, «Crashing», επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 4:30 μετά τα μεσάνυχτα. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και σε Prime Time προβολή κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novacinema4HD. 

Η σειρά «Crashing» περιγράφει τη ζωή του Πιτ, μετά την απιστία της γυναίκας του. Ο Πιτ αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό του στο χώρο της stand-up κωμωδίας. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε ...Στα νέα επεισόδια της σειράς ο Πιτ παραμένει απένταρος και συνεχίζει να ψάχνει τη θέση του στο χώρο της stand-up κωμωδίας. Την ίδια στιγμή, προσπαθεί να αρχίσει ξανά τα ραντεβού ενώ αναρωτιέται μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να γίνει επιτυχημένος κωμικός.

Tους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο κύκλο της σειράς ερμηνεύουν οι Πιτ Χολμς, Άρτι Λανγκ , Τζορτζ Μπέιζιλ και Τζέιμι Λι.

Crashing II

Κάθε Κυριακή στις 4:30 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και σε Prime Time προβολή κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novacinema4HD.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ