• Σύνδεση

Η νέα σειρά της HBO αποκλειστικά στη Nova!

ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 5
Επόμενη Προβολή: 27 / 04 / 2018 | 08:45 novacinema4HD| Θέση: 204
Η νέα, κωμική – αστυνομική σειρά της HBO, «Barry», κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την προβολή της στην Αμερική – με ελληνικούς υπότιτλους – και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, από την Κυριακή 25 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, στις 04:30 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:45!

Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός πληρωμένου δολοφόνου από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, ο οποίος ακολουθώντας τον επόμενο στόχο του σε ένα μάθημα υποκριτικής θα γοητευτεί από την τέχνη του θεάματος και θα δοκιμάσει να αλλάξει τη ζωή του.

Σεναριογράφοι της σειράς είναι ο Alec Berg («Silicon Valley») και η Elizabeth Sarnoff («Lost»), ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Bill Hader («Trainwreck»), Stephen Root («Boardwalk empire»), Glenn Fleshler («Billions») και Henry Winkler.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Barry
Κάθε Κυριακή στις 04:30 μετά τα μεσάνυχτα και κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novacinema4HD

ΗΘΟΠΟΙΟΙ