• Σύνδεση

WESTWORLD II

Ο δεύτερος κύκλος αποκλειστικά στη Nova!
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Westworld», η οποία έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική - με ελληνικούς υπότιτλους - και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, από την Κυριακή 22 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα 23 Απριλίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:30!

Η σειρά πραγματεύεται θέματα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το κατά πόσο αυτή ακολουθείται από «τεχνητή συνείδηση», αλλά και η εξέλιξη της ηθικής στο μέλλον.

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Jonathan Nolan (Person of Interest, The Dark Knight, Interstellar) και η Lisa Joy Nolan (Burn Notice), ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους εξαιρετικούς στις ερμηνείες τους Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandie Newton κ.α.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό μέλλον στο οποίο η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει μορφή, τα ανθρωπόμορφα ανδροειδή του θεματικού πάρκου Westworld πραγματοποιούν κάθε ανθρώπινη επιθυμία, όσο αγνή ή διεφθαρμένη κι αν είναι...