• Σύνδεση

ΚΑΝΝΕΣ 2018

Ειδικό αφιέρωμα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών αποκλειστικά στη Nova!
Oι λάτρεις του σινεμά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών, που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 8 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 19 Μαΐου, αποκλειστικά στη Nova.

Το αφιέρωμα θα προβάλλει ταινίες που διακρίθηκαν στις Κάννες, ενώ σε καθημερινή βάση θα έχει ανταπόκριση με τα νέα της ημέρας και τις εξελίξεις από το Φεστιβάλ.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη, 9 Μαΐου έως τη Δευτέρα, 21 Μαΐου στο Novacinema2HD στις 23:55 όλη η ατμόσφαιρά της διεθνούς κινηματογραφικής γιορτής του Φεστιβάλ των Καννών θα μεταδίδεται καθημερινά με 5λεπτη ανταπόκριση, Συμπεριλαμβάνοντας αποκλειστικά στιγμιότυπα από συνεντεύξεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, σχόλια, ενδιαφέροντα νέα και παρασκήνιο από τη Γαλλική Ριβιέρα.

Αμέσως μετά την καθημερινή ενημέρωση, στις 00:10 τα μεσάνυχτα, θα ακολουθεί κινηματογραφική ζώνη με μοναδικές ταινίες, που έχουν διακριθεί σε προηγούμενα Φεστιβάλ Καννών: «Zodiac» (9/5), «Χίλιες και μια νύχτες: Μέρος 1, Ο Ανήσυχος» (10/5), «Όλα όσα αγαπήσαμε» (11/5), «Χωρίς Μέτρο» (14/5), «The Last Face» (15/5), «Moulin Rouge!» (16/5), «Καθώς Ψυχορραγώ» (17/5), «Η Αποφοίτηση» (18/5), «Julieta» (21/5).

Τέλος, η Πόλυ Λυκούργου θα βρίσκεται στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και θα ενημερώνει τους αναγνώστες του Νovaguide.gr με καθημερινές ανταποκρίσεις για όλα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από τις αίθουσες.