• Σύνδεση

AMERICAN IDOL

Το πιο λαμπερό μουσικό talent show της Αμερικής στο Novalifε!
Το American Idol, το εμβληματικό αμερικανικό μουσικό τηλεοπτικό show, που εισήγαγε πρώτο το είδος του μουσικού διαγωνισμού στην τηλεόραση, προβάλλεται πολύ κοντά με την προβολή του στην Αμερική - κάθε Σάββατο και Πέμπτη, στις 21:00, αποκλειστικά από το Novalifε!

Παρουσιαστής του φετινού show είναι ο βραβευμένος Ryan Seacrest, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους σούπερ – σταρ: Lionel Richie, Katy Perry και Luke Bryan.

Το American Idol φιλοδοξεί κάθε χρόνο να αναδείξει το νέο μουσικό ταλέντο της Αμερικής. Φέτος οι audition έγιναν πολύ πιο εύκολες για τους ενδιαφερόμενους, καθώς είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μέσω online video ή μέσω μίας livestream πλατφόρμας.

Τo show βοήθησε μέχρι τώρα να αναδειχθούν μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι: Carrie Underwood, Kelly Clarkson, Jennifer Hudson, Katharine McPhee, Jordin Sparks, Adam Lambert, Chris Daughtry και πολλοί άλλοι, ενώ συνεχίζει και φέτος την αναζήτηση για το επόμενο μουσικό «είδωλο».

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!