• Σύνδεση

SUCCESSION

Η νέα συναρπαστική σειρά της ΗΒΟ αποκλειστικά στη Nova!
Ο Brian Cox υποδύεται τον Logan Roy, έναν σκληρό, ισχυρό και διεθνώς αναγνωρισμένο μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η σκληρότητα και η φιλοδοξία του έχει επηρεάσει άμεσα και τα πέντε παιδιά του, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ο καθένας με τον τρόπο του, τον αυταρχικό πατέρα τους. Οι σχέσεις μεταξύ τους ταράσσονται περισσότερο όταν θα τεθεί το ζήτημα της απόσυρσης του Logan από τη δυναστεία.

Το «Succession» είναι μια δημιουργία του Jesse Armstrong («Fresh Meat», «Peep Show») με τους Adam McKay και Will Ferrell να βρίσκονται στη θέση του παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Hiam Abbass και Alan Ruck.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι παρά το γεγονός ότι συζητήθηκαν πολλές ιστορίες διαδοχής διάσημων οικογενειών και ιδιαίτερα στον χώρο των media, όπως των Rupert Murdoch, William Randolph Hearst, Robert Maxwell, αλλά ακόμα και της Βασίλισσας Ελισάβετ, εκείνοι επέλεξαν να δημιουργήσουν μία ιστορία η οποία να μη μοιάζει σε κάποια συγκεκριμένη από τις προαναφερόμενες αλλά να επικεντρώνεται στο τι ακριβώς συμβαίνει όταν μία τέτοιου είδους δύναμη πλούτου και ισχύος μεταφέρεται στα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας, στο πώς αυτά επηρεάζονται και στο πως εν τέλει η απληστία καταστρέφει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Succession
Κάθε Κυριακή, στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD και κάθε Δευτέρα, στις 23:00 στο Novacinema4HD