• Σύνδεση

COUNTERPART

Νέα καθηλωτική σειρά επιστημονικής φαντασίας!
H σειρά θρίλερ – επιστημονικής φαντασίας, «Counterpart», με πρωταγωνιστή τον Οσκαρικό J. K. Simons, προβάλλεται αποκλειστικά στο Novacinema4HD, κάθε Τετάρτη, στις 22:00!

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο J. K. Simmons θα βρεθεί σε 2 παράλληλα σύμπαντα και θα υποδυθεί δύο διαφορετικές εκδοχές του εαυτού του από δύο διαφορετικούς κόσμους. Πρόκειται για ένα καθηλωτικό κατασκοπικό θρίλερ με ανατροπές, δολοπλοκίες και προδοσίες. Τελικά ο μόνος που μπορείς να εμπιστευτείς είναι ο «εαυτός» σου ή μήπως ο «εαυτός» σου είναι ο χειρότερος εχθρός σου;

Η σειρά του Justin Marks μπορεί να χαρακτηριστεί με πολλούς τρόπους, όπως: κατασκοπικό δράμα, αλληγορία για τον Ψυχρό Πόλεμο, ιστορία για γάμους σε κατάσταση κρίσης, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι μία ιστορία για τον υπαρξιακό τρόμο που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν αρχίζει να γνωρίζει πραγματικά τον εαυτό του.

Τον εξαιρετικό στον ρόλο του πρωταγωνιστή J. K. Simons πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Olivia Williams, Harry Lloyd, Sara Serraiocco και Ulrich Thompson.

Counterpart
Κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Novacinema4HD.