• Σύνδεση

THE GOOD DOCTOR

Η νέα επιτυχημένη ιατρική σειρά αποκλειστικά στη Nova!
H νέα επιτυχημένη ιατρική σειρά, «The Good Doctor», του David Shore («The House», «Law & Order»), κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Παρασκευή 8 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, στις 22:00!

Ο νεαρός γιατρός Shaun Murphy που πάσχει από αυτισμό, τον οποίο υποδύεται ο Freddie Highmore, ξεκινάει να εργάζεται σε ένα μεγάλο νοσοκομείο όπου και θα έρθει αντιμέτωπος με σκληρά περιστατικά. Εκεί θα κληθεί να αποδείξει τις εξαιρετικές ιατρικές του ικανότητες!

Μετά από την προβολή και του τρίτου επεισοδίου, το «The Good Doctor» έγινε η σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση στην Αμερική ξεπερνώντας ακόμα και το δημοφιλές «The Big Bang Theory» το οποίο κρατούσε αυτόν τον τίτλο για αρκετό καιρό. Παράλληλα, από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο η σειρά πήρε το πράσινο φως για την παραγωγή του δεύτερου κύκλου, ενώ ο πρωταγωνιστής απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του, με μερικούς κριτικούς να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή υποψηφιότητα του στα βραβεία Emmy.

Τον πρωταγωνιστή Freddie Highmore πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Beau Garrett και Richard Schiff.