• Σύνδεση


Έδωσαν το αίμα τους για τον θρόνο….
Εσύ;

Cersei, Tyrion, Jon, Arya και πολλοί ακόμα χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, έδωσαν το αίμα τους για να πάρουν τον θρόνο.

Τώρα ήρθε η δική σου σειρά να δώσεις αίμα, για καλό σκοπό!

Η Nova, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας καμπάνιας της HBO και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και σε καλεί να είσαι εκεί.

Πες ναι, κέρδισε συλλεκτικό μπλουζάκι Bleed For The Throne και ετοιμάσου και για πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Γίνε εθελοντής αιμοδότης και σώσε ζωές.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία:
  • 18/3 στη Λάρισα, «Ο Μύλος Του Παππά», Ωράριο Αιμοδοσίας: 8.30-15.00
  • 19/3 στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ περίπτερο 14, Ωράριο Αιμοδοσίας: 09:00-20:00
  • 26 & 27/3 στο Μετρό Συντάγματος, Ωράριο Αιμοδοσίας: 9.00 - 20.00

Πάρε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία της Nova και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και δώσε και εσύ αίμα για καλό σκοπό.
Επίλεξε το σημείο που θα επισκεφτείς, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να εγγραφείς στην αιμοδοσία και ταυτόχρονα πάρε μέρος και σε διαγωνισμό για πολλά αναμνηστικά δώρα της σειράς.Ακολουθεί η φόρμα συμμετοχής


Για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων πατήστε εδώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 27/03 στις 22:00. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 50 και αφορούν σε αναμνηστικά δώρα της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS ή τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.