• Σύνδεση


Μοναδικά Game of Thrones Facebook Live, μοναδικά δώρα!

Από την Τρίτη 9/4 και κάθε Τρίτη, δίνουμε ραντεβού στις 18:00 για #Live αφιερωμένα στο Game of Thrones!

8 μοναδικές εκπομπές, γεμάτες αναλύσεις, προβλέψεις και ειδικά αφιερώματα στην σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία, στην Facebook σελίδα της Nova. Μαζί με φαν της σειράς και επώνυμους καλεσμένους, όπως ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος κ.α., θα απαντηθούν ερωτήματα και θα αναλυθούν όλα τα συγκλονιστικά, πιθανά σενάρια του τελευταίου και πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς.

Επιπλέον θα υπάρχουν μοναδικοί διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν, μεταξύ άλλων, Running παπούτσια από την Limited Edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της Adidas, εμπνευσμένα από τους οίκους των Επτά Βασιλείων και των φυλών πέρα από Το Τείχος. Κυκλοφορούν ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και εδώ.

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ.


#LIVE 9/4
To 1o #Live ήταν αφιερωμένο σε όλους τους κύκλους του GoT!

Στο #Live μας απολαύσατε ένα recap και των 7 κύκλων, την ανάλυση του teaser και των νέων trailers, αλλά και των γεγονότων που άλλαξαν την ιστορία του GoT! Παρέα με τον Στέφανο Σαπλαούρα από το Game of Thrones Gr Fans, δίνουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα!
#LIVE 16/4
To 2o #Live ήταν αφιερωμένο στο 1ο επεισόδιο του 8ου κύκλου!

Στο #Live αναλύσαμε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones 8, παρέα με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Στέφανο Σαπλαούρα!
Η δημοφιλής YouTuber Valentina Carias απάντησε στις ερωτήσεις μας ενώ απολαύσαμε άφθονα backstage.