• Σύνδεση

BLINDSPOT II

Ο δεύτερος κύκλος στα κανάλια Novacinema!
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 1
Επόμενη Προβολή: 01 / 06 / 2017 | 20:10 novacinema4HD| Θέση: 204


Μια γυναίκα βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο σάκο στη μέση της Times Square. Η τσάντα κεντρίζει την προσοχή ενός αστυνομικού που υποψιάζεται βόμβα και ζητάει εκκένωση της πλατείας. Όταν οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ότι το περιεχόμενο της τσάντας είναι μια νεαρή γυναίκα, τα χάνουν.

Η αγνώστου προελεύσεως γυναίκα έχει το σώμα της γεμάτο τατουάζ και δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν της, ούτε ποια είναι, αν έχει οικογένεια ή το όνομα της.
Στην πλάτη της έχει γραμμένο το όνομα ενός πράκτορα του FBI, του Κερτ Γουέλερ (ο Σάλιβαν Στέιπλτον, Sequel 300). Τα τατουάζ πάνω στο σώμα της δεν είναι τυχαίες παραστάσεις. Έχουν λέξεις, ημερομηνίες, αριθμούς που οδηγούν σε επερχόμενα εγκλήματα και καταστροφές.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά την ιστορία του 3 μήνες μετά το τέλος της ιστορίας του 1ου κύκλου. Γνωστά πρόσωπα της Jane επιστρέφουν χωρίς φιλικές διαθέσεις. Το μυστήριο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!


Στο καστ της σειράς βρίσκουμε τους Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Marianne Jean-Baptiste, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson.


Παρακολούθησε τη συζήτηση για την αγαπημένη σου σειρά στο #BlindspotGR.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ