• Σύνδεση

GOTHAM III

Ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Gotham» έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 8
Επόμενη Προβολή: 20 / 01 / 2017 | 18:00 novacinema4 HD| Θέση: 204

GOTHAM (3ος κύκλος), η πόλη όπου η διαφθορά και ο κίνδυνος είναι πλέον καθημερινότητα!

Η Gotham City είναι ο ορισμός της Λερναίας Ύδρας. Εκεί που σκοτώνεις τον έναν κακό, πετάγεται ένας άλλος. Και το χειρότερο είναι ότι κάθε επόμενος κακός είναι δύο φορές πιο δύσκολος στο να τον καταβάλλουν και να τον συλλάβουν. Ιδίως από τη στιγμή που ο Jim Gordon δεν μπαίνει στην διαδικασία να σκοτώσει, αλλά να συλλάβει.

Η γνωστή ιστορία της Gotham City συνεχίζεται και στον 3ο κύκλο. Ο νέος κύκλος δείχνει ότι η πόλη γίνεται πιο σκοτεινή και επικίνδυνη από ποτέ. Super-Κακοί με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και πιο διεφθαρμένοι από κάθε άλλη φορά, κάνουν την εμφάνισή τους μόνοι τους ή με πανίσχυρες συμμαχίες, με κοινό στόχο να γκρεμίσουν την εξουσία στο Gotham City και να κάνουν την πόλη και τους κατοίκους της, κτήμα τους.

Ο 3ος κύκλος (#GothamGR) θα έχει νέους αντιπάλους, νέα απειλή. Αποστολή του Jim Gordon αυτή τη φορά είναι να βρει τον Hugo Strange τον υπεύθυνο για τα τρομερά πειράματα του Indian Hill, και τον Fish Mooney ένα από τα αποτελέσματα των παραπάνω πειραμάτων. Οι Harvey Bullock και Nathaniel Barnes παραμένουν και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη διαφθορά και την εγκληματικότητα. Ο Bruce Wayne από την άλλη με τη βοήθεια του έμπιστου μπάτλερ και καλού του φίλου Alfred Pennyworth, θα ανακαλύψει κι άλλα μυστικά που αφορούν στη δολοφονία των γονιών του.

Όσο λοιπόν το Gotham City θα βυθίζεται στο σκοτάδι και το χάος από ένα πλήθος κακών, διάφορα ηθικά διλήμματα, ρίσκα και τη μυρωδιά του θανάτου να σκεπάζει κάθε κοινωνικό ιστό, ο Jim Gordon θα κάνει τα πάντα για να επαναπροσδιορίσει το χαρακτήρα της πόλης και των κατοίκων της, θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την ηρεμία, την καλοσύνη και το φως στην πιο σκοτεινή πόλη που υπήρξε ποτέ.

Στο καστ της σειράς συναντούμε τους Ben McKenzie (James Gordon), James Frain (Theo Galavan), Jessica Lucas (Tabitha Galavan), Donal Logue (Harvey Bullock), David Mazouz (Bruce Wayne), Morena Baccarin (Leslie Thompkins), Sean Pertwee (Alfred Pennyworth), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot), Cory Michael Smith (Edward Nygma).

Απόλαυσε τα επεισόδια του νέου κύκλου κάθε Τρίτη στις 22:00 στο Novacinema4HD.
Παρακολούθησε τη συζήτηση για την αγαπημένη σου σειρά στο #GothamGR.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ