• Σύνδεση

DIVORCE

Divorce, το … διαζύγιο που έκανε την Sarah Jessica Parker να επιστρέψει στο HBO!

Δώδεκα χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό «Sex And The City», η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στο HBO ως πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγός της νέας κωμικής σειράς με τίτλο «Divorce».

Είναι η ιστορία της Φράνσις, μιας γυναίκας που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της και το γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο απ' ότι φανταζόταν. Στο ρόλο του συζύγου της είναι ο Thomas Haden Church (γνωστός από το «Πλαγίως» του Alexander Payne), που υποδύεται το σύζυγο της Φράνσις, ο οποίος θα αιφνιδιαστεί όταν θα καταλάβει ότι η γυναίκα του θέλει το τέλος του γάμου τους.

Παρά το γεγονός ότι ένα διαζύγιο είναι σοβαρή υπόθεση και πολλές φορές συνοδεύεται από δάκρυα, θλίψη, αλκοόλ και άσχημες σκέψεις, η «ιστορία» μας έχει έναν πιο φωτεινό και αισιόδοξο τόνο. Η σειρά επικεντρώνεται στους ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους μέσα από μια τόσο δύσκολη εμπειρία.

Το Divorce αποτελεί τη θριαμβευτική επιστροφή για την Sarah Jessica Parker επειδή τη σειρά υπογράφει η δημιουργός του Catastrophe, Sharon Horgan, που σημαίνει ότι το αναμενόμενο σίριαλ θα είναι κάτι παραπάνω από ένα νοσταλγικό Sex And The City.

«Το Divorce είναι κάτι που δουλεύω εδώ και χρόνια. Είναι το επόμενο λογικό βήμα για μένα, να γράφω για έναν γάμο τη μία και να συνεχίσω με τη διάλυση του μετά. Πρόκειται βέβαια για εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, σε εντελώς διαφορετικές καταστάσεις», είπε η Horgan.

Το καστ συμπληρώνουν οι Molly Shannon, Talia Balsam και Tracy Letts.

Divorce

Κάθε Κυριακή στις 05:00 (ξημερώματα Δευτέρας) ταυτόχρονα με την Αμερική και σε primetime προβολή κάθε Δευτέρα στις 21:15.