• Σύνδεση

TIMELESS

Timeless, η προστασία του παρελθόντος είναι η σωτηρία του μέλλοντος!
ΣΕΙΡΕΣ Επεισόδιο 15
Επόμενη Προβολή: 21 / 02 / 2017 | 17:00 novacinema4 HD| Θέση: 204

Ένα sci-fi δράμα που ακολουθεί ένα αταίριαστο τρίο που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, για να πολεμήσει έναν άνθρωπο που έχει σαν στόχο να αλλάξει τη δομή της ανθρώπινης ιστορίας, με πιθανά καταστροφικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Το σενάριο της σειράς Timeless υπογράφουν οι Shawn Ryan («The Shield», «Last Resort «) & Eric Kripke(«Supernatural», «Revolution»), οι οποίοι θα είναι και οι παραγωγοί μαζί με τους John Davis, John Fox και τον Neill Marshall (γνωστοί από τα μοναδικά επεισόδια του «Game of Thrones») που θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο.

Η ιστορία αφορά σε έναν μυστηριώδη κακοποιό, ο οποίος κλέβει μια μυστική, υψηλής τεχνολογίας χρονομηχανή, με σκοπό να καταστρέψει την Αμερική που γνωρίζουμε, αλλάζοντας το παρελθόν της. Η μόνη ελπίδα είναι μια απροσδόκητη ομάδα: ένας επιστήμονας, ένας στρατιώτης και μια καθηγήτρια ιστορίας, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την πρωτότυπη μηχανή για να ταξιδέψουν σε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος. Στόχος τους είναι να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τον επικίνδυνο δραπέτη, ενώ την ίδια ώρα δε θα πρέπει να επηρεάσουν για κανέναν λόγο το παρελθόν.

Το καστ της σειράς απαρτίζουν οι Abigail Spencer («Oz the Great and Powerful»), Matt Lanter («Star-Crossed»), Matt Frewer («Max Headroom»), Goran Visnjic («Extant»), Bailey Noble, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey, Malcolm Barrett, Jara Zeimer, Claudia Doumit.

Timeless

Κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο Novacinema4HD

ΗΘΟΠΟΙΟΙ