• Σύνδεση

THE REPUBLIC

Έρχεται με θόρυβο στις 19/11!

Κάπου ανάμεσα σε πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα για να πάρουν μίζες, γυναίκες που πέφτουν θύματα trafficking, μπάτσους που εκμεταλλεύονται μετανάστες, ξεκινάει μια ιστορία εκδίκησης που θα τα ανατρέψει όλα.

Ο Αχιλλέας, πληρώνεται από τον διαπλεκόμενο μεγαλοδημοσιογράφο Μάριο Σφήκα, για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις. Όταν όμως δει κάτι που ξεπερνά τα όρια της ηθικής του, παραιτείται και όσα ακολουθούν μυρίζουν βενζίνη, φόβο και αίμα.

Διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, επιχειρηματίες μπλέκονται και τα θύματα είναι πολλά, αλλά σχεδόν ποτέ ανυπεράσπιστα. Όταν όλα γύρω σου καταρρέουν, η οργή είναι το μόνο κίνητρο που μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό.

Ηθοποιοί: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης,Γιάννης Στάνκογλου,Τάκης Σπυριδάκης,Ερρίκος Λίτσης,Βίκυ Παπαδοπούλου,Αλεξάνδρα Χασάνι,Δημήτρης Λίολιος,Πέτρος Λαούδης,Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κώστας Νικούλη,Μπάμπης Παπανικολάου,Νικόλαος Ρούσαλης,Σουλτάν Αμίρ,Kazuaki Shitamori,Αντώνης & Χάρης Μήτρου,Blaine Reininge,Μάκης Παπαδημητρίου,Γιώργος Κίμουλης και η Ζωή Λάσκαρη.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τζέτζας