• Σύνδεση

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

«Πολυξένη»: Η νέα συμπαραγωγή των καναλιών Novacinema
Διαγωνισμός "ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ"


Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της νέας συμπαραγωγής της Nova "ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ" της Δώρας Μασκλαβάνου. Την ταινία για την εξαιρετική γυναικεία ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η οποία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50 στην Κωνσταντινούπολη και μιλά για τη μνήμη, την αθωότητα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Οι νικητές είναι:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΓΓΟΥΝΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ


ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΧΟΥ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΛΕΣ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΝΑΚΗΣ


ΟΛΓΑ ΣΙΛΒΑ


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΜΠΟΜΠΙΤΗΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ


ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ


CHRISTOS KALLIGAROPOULOS


ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΚΟΒΕΛΗΣ


KOSTAS MICHOS

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 7/12 στις 23:59 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 15 και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούν σε 15 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας "ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ" που θα γίνει τη Δευτέρα 11/12 στις 18:00, σε μεγάλο κινηματογράφο της Αθήνας.
8. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.