• Σύνδεση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάταξη προβολής
Στη σελίδα του τηλεοπτικού προγράμματος εμφανίζονται 4 επιλογές διάταξης της πληροφορίας ώστε  να επιλέξετε εκείνη που σας εξυπηρετεί. Ανάλογα με τη διάταξη που θα επιλέξετε, ενεργοποιείται η αντίστοιχη σήμανση.
Αναλυτικά οι επιλογές προβολής:

1.  Οριζόντια διάταξη τηλεοπτικού προγράμματος

2.  Κάθετη διάταξη τηλεοπτικού προγράμματος

3.  Διάταξη  λίστας σε πλήρη οθόνη.

4.  Εμφάνιση πληροφορίας σε πλήρη οθόνη. Αφορά την οριζόντια και κάθετη διάταξη

Απενεργοποιήστε την επιλογή σας , πατώντας πάλι το ίδιο button.  


Αναζήτηση
Μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα τις εκπομπές που επιθυμείτε από την παρακάτω λίστα:


 
Εάν επιθυμείτε πιο συγκεκριμένη αναζήτηση, η κάθε κατηγορία εκπομπής που επιλέγετε έχει τις αντίστοιχες υποκατηγορίες, τις οποίες επιλέγετε από την διπλανή λίστα (παράδειγμα):
 
Κανάλι
Εάν θέλετε να δείτε το πρόγραμμα ενός συγκεκριμένου καναλιού τότε πατήστε πάνω στο λογότυπο του καναλιού και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα προγράμματος. 

Αγαπημένα Κανάλια   -  Αγαπημένες Εκπομπές
Όποια διάταξη προβολής και να επιλέξετε, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας τηλεοπτικό οδηγό με τις αγαπημένες σας εκπομπές και τα αγαπημένα σας κανάλια. 
Μετά την εγγραφή/σύνδεση με τον προσωπικό σας λογαριασμό, στη σελίδα του τηλεοπτικού οδηγού πλέον έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τα αγαπημένα σας κανάλια/εκπομπές επιλέγοντας το γκρι αστέρι (το οποίο το βλέπετε δίπλα από κάθε λογότυπο καναλιού αλλά και σε κάθε εκπομπή/μετάδοση).
Κάντε εγγραφή εδώ http://www.novaguide.gr/gr/eggrafi/  
 
Εφόσον ολοκληρώσετε τις επιλογές σας, πατώντας τα  ακόλουθα buttons μπορείτε να δείτε τον προσωπικό σας τηλεοπτικό οδηγό: 


 

 
Σε όλες τις μελλοντικές μεταδόσεις, υπάρχει και η δυνατότητα υπενθύμισης [καμπανάκι]*  έναρξης όπου ενεργοποιώντας τη θα σας έρθει μήνυμα στο email ή στο κινητό σας (μπορείτε να ορίσετε το χρόνο που θέλετε να λάβετε το μήνυμα π.χ.1 ώρα πριν την μετάδοση του ,από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας).


Για να λαμβάνετε τις υπενθυμίσεις στο κινητό σας  είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της εφαρμογής  Novaguide.gr διαθέσιμη για iOS & Android την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: http://www.novaguide.gr/gr/application-ios-android