• Σύνδεση

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 18° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΤο Φεστιβάλ γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του! 18 διοργανώσεις που μέχρι σήμερα έχουν δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει το καλύτερο πρόσωπο του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου, καθώς και τους κύριους δημιουργούς του.
Η 18η διοργάνωση του Φεστιβάλ, στην οποία τα κανάλια Novacinema είναι χορηγός επικοινωνίας, σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ώστε μέσα σε μία εβδομάδα να βάλει την πολιτιστική σκηνή στο ρυθμό του «French Touch» και της Γαλλοφωνίας, που εκπροσωπείται φέτος από το Βέλγιο, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, το Μαρόκο, τη Τσέχικη Δημοκρατία, την Ελβετία και την Τυνησία.
Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου 2017.

Ελάτε να ανακαλύψετε το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ και να γιορτάσετε κι εσείς την ενηλικίωσή του από κοντά! Δείτε το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και μπείτε στην κλήρωση για 20 διπλές προσκλήσεις.
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι τυχεροί νικητές είναι οι:

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ
ZOE BOUTSI
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟΥ
ELEFTHERIOS KYPRAIOS
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ
ΜΑΡΙΑ  ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΩΝΗΣ
ΟΛΓΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ ΧΟΪΔΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23/3 στις 16:00. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.novaguide.gr/FestivalGallofonouCinema.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 20 και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Τα δώρα του διαγωνισμού που αφορούν στο 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου είναι 20 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές των ταινιών που αφορούν στο διάστημα 25/3 έως και 29/3..
8. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα στο www.novaguide.gr/FestivalGallofonouCinema στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν επιπλέον και την ταινία που επιθυμούν να δουν, την ημέρα προβολής της, το χώρο προβολής καθώς και την ώρα προβολής. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε εδώ