• Σύνδεση

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ODEON

Πάμε Σινεμά;  
Η Nova σας πάει σινεμά στους κινηματογράφους ODEON! Συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα που ακολουθεί, για να συμμετέχετε στην κλήρωση για 25 διπλά εισιτήρια.
Κερδίστε τα εισιτήρια, επιλέξτε ταινία και καλή διασκέδαση!Όροι Συμμετοχής:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 2/07 στις 23:45. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.novaguide.gr/Odeon-5.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 25 και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούν σε 25 διπλά εισιτήρια στους κινηματογράφους ODEON. 
8. Τα εισιτήρια αφορούν σε όλους τους κινηματογράφους ODEON, από Δευτέρα έως Παρασκευή για όλες τις προγραμματισμένες προβολές. Δεν ισχύουν για 3D προβολές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση/αγορά εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν έως και 31/07/2017.
9. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από το Κατάστημα Nova που θα δηλώσουν στην επικοινωνία που θα ακολουθήσει για την παραλαβή των δώρων τους. Βρείτε το πλησιέστερο Κατάστημα Nova στο http://bit.ly/KatastimataNova  
10. Οι νικητές θα πρέπει να δηλώσουν το Κατάστημα Nova από το οποίο και θα παραλάβουν το δώρο τους.