• Σύνδεση

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ


Ναταλία


Η συνεργασία της Ναταλία με παγκοσμίως καταταξιωμένους σεφ και η εντυπωσιακή εργασιακή εμπειρία της, της έδωσαν επάξια βραβεία και διεθνή φήμη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπουένος Αϊρες, ενώ ως παιδί επισκεπτόταν τα καλοκαίρια  την Παταγονία με αποτέλεσμα να δοκιμάζει ταυτόχρονα και τις κοσμοπολίτικες αλλά και τις εξαίσιες θαλασσινές γεύσεις της επαρχίας. Σήμερα, είναι Executive Chef στο L’Atelier d’Argentine του Μόντρεαλ.

ΒανέσαΗ Βανέσα άρχισε να μαγειρεύει στην κουζίνα της γιαγιάς της από 2 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ από ιταλούς γονείς. Το πάθος της για τη μαγειρική την οδήγησε να εγκαταλείψει τη Νομική σχολή και να ακολουθήσει καριέρα στο αντικείμενο που αγαπά. Είναι απόφοιτη του Montreal’s Culinary Institute, διδάσκει σε τμήμα παρασκευής ζυμαρικών και πρόσφατα εγκαινίασε την ιστοσελίδα Cooking with V, την οποία αφιέρωσε στη μητέρα και τις δύο γιαγιάδες της, που της μετέδωσαν την αγάπη τους για το φαγητό. Τις Κυριακές απολαμβάνει σπιτική πίτσα στον ξυλόφουρνο της οικογένειάς της.

Βιτζέια


Είναι μία δυναμική αυτοδίδακτη μαγείρισσα από το Τορόντο. Γεννήθηκε στο Τσενάι της Ινδίας ενώ έζησε και στο Καμερούν με την οικογένειά της πριν μετακομίσουν στον Καναδά. Από οχτώ ετών κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στον Καναδά και είναι η δημιουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής "Foodcapades" που προβάλλεται στο YouTube και στην οποία παρουσιάζει την κουλτούρα και τις συνταγές των δαιφορων χωρών που επισκέπτεται.

Χάνα


Το πάθος της Χάνα είναι οι αυθεντικές σπιτικές συνταγές από την Ιαπωνία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά και είχε την ευκαιρία να ζήσει στην Ιαπωνία από το 2001 έως το 2004. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής "Let's Cooking".  Σήμερα η Χάνα εργάζεται ως καθηγήτρια μαγειρικής στο University of British Columbia.

Παϊλίν


Η Παϊλίν πάντα ένιωθε σαν στο σπίτι της όταν βρισκόταν μέσα σε κουζίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Ταϊλάνδη και είναι η δημιουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής μαγειρικής "Hot Thai Kitchen" στο YouTube. Ζει στο Βανκούβερ, όπου εκπαιδεύεται στη διδασκαλία μαγειρικής σε σχολεία.